Te Passe

De bewoners

Dinie

Dinie werkt vier halve dagen in de week bij de bakkerij in Broekland. Hier maakt ze kruidkoek en snijdt ze het brood. Ze heeft het erg naar haar zin op het werk en houdt niet van de hele week bij huis zitten. Dinie doet wel eens een boodschap bij de Spar en fietst elke dag op de hometrainer. Haar hobby’s zijn: haken, werken, televisie kijken, haar vissen en winkelen.

Lucia

Lucia werkt drie dagen in de week bij het textielatelier in Heeten. Ze maakt hier allerlei mooie spullen, zoals tassen, slingers en vaatdoeken. De andere dagen werkt ze bij het Kulturhus in Raalte. Hier doet ze horecawerkzaamheden en staat ze achter de kassa. Haar hobby’s zijn: sport, muziek, vergaderen, televisie kijken en fotograferen. 1 Keer per jaar gaat ze een week naar Lourdes. Hier heeft ze altijd veel plezier.

Lyon

Lyon is altijd druk bezig en vaak goed te pas. Ze werkt in het Kulturhus in Raalte en bij de houtwerkplaats in Heeten. Hier doet ze verschillende werkzaamheden, zoals achter de kassa staan, kaartjes verkopen voor het filmhuis en hout schaven. Lyon heeft veel hobby’s: sport, fietsen, zwemmen en op de markt staan. Daarnaast is ze graag bij haar familie.

Maureen

Maureen woont sinds 1 juli 2011 bij Te Passe. Maureen werkt bij de bakkerij in Marienheem. Hier gaat ze met plezier naar toe. Maureens hobby’s zijn: zwemmen, winkelen, tv kijken en naar muziek luisteren.  Ze kletst ook graag met haar medebewoners en de begeleiding van Te Passe. Ze vindt het  erg leuk en gezellig als haar familie op visite komt.

Menno

Menno luistert erg graag naar muziek. Zijn smaak is erg breed. Of het nou Lady Gaga is of Jan Smit, er gaat geen dag voorbij dat hij geen muziek luistert. Als Menno een vrije dag heeft, loopt hij graag even naar de winkel om een krant te halen. Verder houdt Menno de sportuitslagen goed bij, vooral die van het schaatsen en het voetballen. Menno is fan van FC Twente. Hij werkt bij de bakkerij in Marienheem en staat in de buurtwinkel van De Parabool.

Ruud

Ruud is in Haarle wereldberoemd. Iedereen kent hem, omdat hij graag door het dorp wandelt of in het weekend langs het veld bij S.V. Haarle de voetballers staat aan te moedigen. Naast supporter van de plaatselijke club is hij ook een grote PSV-fan. Op zijn kamer luistert hij graag naar één van de vele cd’s die hij heeft. Ruud werkt bij de bakkerij van De Parabool. Hij zorgt ervoor dat de appeltaarten goed smaken. Aan het eind van de week is hij druk met het maken van broodjes.