Te Passe

Ook dit jaar hebben we weer een voorjaarsmarkt georganiseerd. We hadden de markt verplaatst naar de parkeerplaats bij Te Passe. Doordat we een grote tent hadden opgezet, konden we droog zitten  i.v.m. met het slechte weer. Het was zo toch nog lekker warm met een dak boven ons hoofd.

Rond 9 uur hebben de bewoners samen met de begeleiders alles klaar gezet. Sommigen waren druk met het maken van het beslag voor de wafels en het klaar zetten van koffie, thee en gebak.

Rond half 11 kwamen de eerste bezoekers. We hadden van alles te koop, zoals: kaartjes, slingers, babykleertjes, tassen, vogelhuisjes en plantjes. De spulletjes die we verkochten  hadden de cliënten van de Parabool zelf gemaakt. De plantjes waren al snel uitverkocht. De appeltaart van de bakkerij ging het hardst over de toonbank. De bewoners genoten hier erg van. Ze hielpen met het bakken van de wafels en het verkopen van de spulletjes.

Ruud hield de mensen op straat aan dat ze vooral moesten komen kijken wat wij allemaal verkochten. Dit was leuk om te zien. De meeste mensen stopten even om rond te snuffelen.

Het was zeker een geslaagde middag. Wij  kijken uit naar volgend jaar en hopen dat jullie dan ook komen kijken (en natuurlijk iets gaan kopen)!

Team Te Passe