Te Passe

Aan de linkerkant van het gebouw is een kantoorruimte van 6 bij 2,5 m gerealiseerd. Hierdoor kan de leiding voor administratieve werkzaamheden nu beneden zitten i.p.v. helemaal bovenin. Ook kan deze ruimte worden gebruikt voor het houden van werkbesprekingen en besprekingen met bewoners en familie. De ruwbouw is klaar. De komende tijd zal de ruimte geschilderd en ingericht worden, waarna deze in gebruik zal worden genomen. De aanbouw is gerealiseerd door bouwbedrijf Mensink uit Broekland.

 

Verder is er aan de rechterzijde van het gebouw een opbergschuur geplaatst voor tuingereedschap en dergelijke. Hierdoor kan de al aanwezige berging optimaal worden gebruikt voor het plaatsen van fietsen.

Door een tussenwand in de slaapwachtruimte te plaatsen en de berging om te bouwen tot slaapkamer is er tenslotte een mogelijkheid gecreëerd voor logeeropvang, bijvoorbeeld voor in de weekenden. Dit is mogelijk, doordat het kantoor nu naar beneden verhuist. Daardoor kon de ruimte voor de slaapwacht wat kleiner worden.

De opbergschuur en de logeerkamer zijn uitgevoerd door R&S Allround en niet te vergeten met hulp van vrijwilligers. Bedankt!

Mocht iemand belangstelling hebben om af en toe bij Te Passe te logeren, neem dan gerust contact op. Bel 0548-625357 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

René