Te Passe

Vrijwilligers

Te Passe draait voor een groot deel op de steun van vrijwilligers. In en om de woonvorm moeten regelmatig de nodige klussen worden gedaan, zoals in de tuin, maar ook binnen. Naast de familie van de bewoners, zijn er ook veel andere mensen die belangeloos hun handen uit de mouwen steken.

Naast het doen van klussen, zijn er ook vrijwilligers die regelmatig met de bewoners van Te Passe activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld fietsen, zwemmen etc.

Behalve ondersteuning in natura ontvangen wij ook regelmatig giften van verenigingen en particulieren. Wij zorgen er vanzelfsprekend voor dat dit geld een goede bestemming krijgt.

Uiteraard zijn we heel erg blij met al deze hulp. Lijkt het u ook wat om iets voor Te Passe te doen, in wat voor vorm dan ook, neem dan gerust contact op met iemand van het bestuur van de Stichting Vrienden van Te Passe.

Bedrijfsleven

Ook het bedrijfsleven in en om Haarle is regelmatig bereid om een bijdrage te leveren aan de woonvorm. Uiteraard doen we daar graag wat voor terug, want voor wat hoort wat. We plaatsen graag een link naar uw bedrijfssite op onze website.